WEBSITE van Mattis Goolaerts 

Welkom op mijn website , hier zal je regelmatig nieuwe fotos en info kunnen terug vinden

2010  Foto's van het seizoen 2010, veel kijkplezier ermee.


Vlaams kampioenschap 2010
Vlaams kampioenschap BMX Bekaf seizoen 2010
Op zondag 18 April heeft onze club Bekaf het Vlaams kampioenschap ingericht. Het mooie weer moet hierbij zeker een voordeel hebben gebracht want Mattis heeft vandaag zijn eerste overwinning van het seizoen behaald. De eerste 3 reeksen heeft hij met een mooie voorsprong gewonnen en na de kwarfinale kwam de halve finale. Daartegen was het beste kruid blijkbaar verschoten en werd hij nadien nog 7° in de B finale.
Al bij al was het voor hem een mooie uitslag en heeft hij ook eens van de overwinning kunnen proeven. Ook zijn andere vriendjes deden het zeer goed!
UPDATE!!! de fotoreeks is verder aangevuld, klik op de foto links!!
Clubwedstrijd Bekaf 2010 Eerste avondwedstrijd clubkampioenschap BMX Bekaf seizoen 2010
Op vrijdag 16 April hebben alle leden van Bekaf hun eerste wedstrijd van het clubkampioenschap gereden. Niet alleen de leden maar ook heel wat papa's en mama's hebben meegereden waaronder ook de zus van Mattis, Larissa Goolaerts en haar vriendin Laurence Deckers. Beide werden 1 en 2 in de afsluitende finale waarnaast Larissa ook alle andere reeksen had gewonnen. Op vrijdag 24 September gaat de finale van start en hopelijk met even mooie resultaten.
Mattis was in de 2° reeks nog kopje over gegaan tijdens een aanval op Len maar in de finale was hij knap 2°.
Quad vieruutje
Na inspanning komt de ontspanning...
Tijdens het bezoek van Silke en Witse hebben de jongens en meisjes zich eens goed laten gaan op de quad.
Na enkele rustige rondjes werd even later de gaskraan al helemaal open gedraaid.
Zelfs op een sprongetje werd niet gekeken, de meisjes hadden als voorbereiding nog eerst wat gegild waarna ook zij overgingen tot hoge snelheden.
Gelukkig waren Stefan en Miranda toen nog met hun skies aan het slalommen....
Er staan ook nog enkele foto's van Silke en Ellis in de reeks door hun genomen.
FC1 Aarschot 11 April 2010
Eerste seizoenswedstrijd voor BMX Bekaf in 2010
Op zondag 11 April zijn alle leden van Bekaf van start gegaan op hun vertrouwde thuistrack . Het thuisvoordeel was mooi meegenomen en ook al was het heel erg koud de Vlaams Brabantse kampioenen hadden er met hun nieuwe trui weinig last van.
Witse en Silke Van Rillaer die enkele dagen bij ons op bezoek waren deden het ook prachtig met een kampioenentrui voor Witse en een 3° plaats op het podium voor Silke.
Later op de avond hebben Mattis en Witse maar ook de zusjes Ellis, Larissa en Silke het op een quad hebben geprobeerd, deze foto's vindt je hierboven.
The B-team ( try to Beat-team )
Clubvoorstelling BMX Bekaf seizoen 2010
Op zaterdag 9 januari 2010 heeft BMX Bekaf zijn nieuwe team en uitrusting voor 2010 voorgesteld. Tijdens een optreden door trialspecialist Iciar Van den Bergh hebben de kleine rakkers eens kunnen zien wat met een fiets allemaal mogelijk is.
De nieuwe truitjes zijn eveneens door iedereen knap bevonden en ze kunnen niet wachten om er mee uit te pakken, let the season starting please!
De jongste deelnemer voor 2010 is dit jaar Siebe Van Hoof.
Aan alle leden van Bekaf een gezond en sportief seizoen gewenst!PRIVACY WET Als gevolg van de wet op de privacy van 8 december 1992, heeft iedereen het recht om gegevens (of beeldmateriaal) met betrekking tot zijn eigen persoon of zijn/haar minderjarige kinderen, van deze site te laten verwijderen. Gewoon een berichtje sturen naar de webmaster volstaatzoeken met google  


logologologo